fbpx
Сьогодні
08:35 14 Бер 2020

ООС: бойовики обстріляли ділянки розведення, один український військовий отримав поранення

За останню добу, 13 березня, на Донбасі збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок цього один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. Три обстріли зафіксовані від початку поточної доби.

Про це йдеться у ранковому зведенні операції Об'єднаних сил.

Противник вів обстріли з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, внаслідок чого один український захисник отримав дотичне осколкове поранення голови. Військового доставили до медичного закладу та оперативно надали допомогу.

Російські найманці з гранатомету обстріляли ділянки розведення в районі №3 Богданівка-Петрівське. Вогонь у відповідь українські військові не відкривали.

Чотири обстріли були зафіксовано в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід, а саме:

  • два рази поблизу населеного пункту Лебединське — з мінометів калібру 82 мм ворог випустив 11 мін, а також вівся вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
  • поруч з населеним пунктом Славне — зі станкового протитанкового гранатомета — 5 пострілів, а також противник здійснив обстріл з великокаліберного кулемета;
  • неподалік Новомихайлівки — зі станкового протитанкового гранатомета — 6 пострілів, а також противник вів вогонь зі стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ противник здійснив два обстріли, а саме:

  • неподалік Оріхового — з 82-мм міномету — 8 мін;
  • поруч з Кримським — з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

З початку поточної доби, 14 березня, російські окупаційні війська 3 рази обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм та 82 мм, а також гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Схід було зафіксовано один обстріл поруч з Березовим — з гранатометів різних систем.

Два обстріли були здійснені у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання Північ, а саме:

  • поблизу Новолуганського — з міномету калібру 82 мм — 3 міни, а також було зафіксовано вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї;
  • неподалік населеного пункту Шуми — зі 120-мм мінометів — 6 мін, 24 міни із мінометів калібру 82 мм, а також противник вів вогонь із великокаліберних кулеметів.
Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: