fbpx
Сьогодні
09:48 12 Бер 2020

У Запоріжжі поліція оголосила підозру відповідальному за скульптуру, яка впала на дівчинку

У Запоріжжі поліцейські повідомили про підозру заступнику директора парку відпочинку «Дубовий гай», де 8 березня на 8-річну дівчинку впала дерев'яна скульптура, від чого та померла.

Про це повідомляє поліція Запорізької області.

"Під час досудового розслідування поліцейськими встановлено, що загибель дівчинки у парку відпочинку сталася внаслідок невиконання одним з посадовців своїх обов'язків", — йдеться у повідомленні.

Йдеться про контроль за дотриманням у належному безпечному стані території парку, зокрема, чиновник не перемістив демонтовану дерев'яну скульптуру з території парку до безпечного місця зберігання.

Справу відкрили за ч. 2 ст.275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу. На даний час слідчий звертається із клопотанням до суду про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.  Найсуворіша санкція передбачає позбавлення волі на строк від 2 до 5 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.  Триває досудове розслідування.

Раніше у запорізькому парку «Дубовий гай» дерев'яна скульптура вагою близько 200 кілограмів впала на дівчинку, від отриманих травм вона померла.

У парку уточнювали, що дерев'яні статуї з'явилися там у 2013 році після проведення фестивалю дерев'яної скульптури.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: