fbpx
Сьогодні
14:59 12 Бер 2020

Данілов прокоментував зірвану презентацію Сивохо

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов назвав неприпустимими дії активістів, які зірвали презентацію "Національної платформи примирення та єдності" його радника Сергія Сивохо.

Про це написав Данілов у Facebook.

Він зазначив, що Сивохо є одним з його 11 позаштатних радників на громадських засадах, і ніколи не був уповноважений офіційно представляти позицію РНБО України з будь яких питань – чи то ситуації на тимчасово окупованих територіях, чи то питань реінтеграції, пенсій, соціальних виплат чи будь-яких інших.

Водночас Данілов наголосив, що кожен із його радників має свою власну позицію. І тому вважає абсолютно робочою ситуацію, коли позиція позаштатних радників або суттєво відрізняється від його власної позиції, або кардинально з нею розходиться, що трапляється постійно, але ці розбіжності не припиняють дискусію. Дискусія ж має відбуватися в цивілізований спосіб.

"Можливість донесення своєї позиції щодо найскладніших і найпроблемніших питань – невід'ємна риса суспільства вільних людей. Дискусія – це нормальний процес для будь- якої країни, яка вважає себе демократичною.

Застосування фізичної сили, образи починаются там, де закінчуются аргументи. Це те, що сьогодні трапилось з Сергієм Сивохою під час проведення його заходу. Подібні дії є неприпустимими!".

Раніше повідомлялося, що ветерани АТО зірвали презентацію платформи примирення Сивохи.

Пізніше правоохоронці затримали 15 хлопців, які напали на Сивохо.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: