fbpx
Сьогодні
10:36 11 Бер 2020

Зеленський призначив в.о. голови Київської ОДА заступника Чернишова Володіна

Володимир Зеленський звільнив Олексія Чернишова з посади голови Київської обласної державної адміністрації та призначив Василя Володіна тимчасовим виконувачем обов'язків голови ОДА.

"Звільнити Чернишова Олексія Михайловича з посади голови Київської обласної державної адміністрації згідно з поданою ним заявою", – йдеться в тексті указу №75/2020, оприлюдненому на сайті президента.

Окрім цього, згідно з указом №76/2020 Зеленський поклав тимчасове виконання обов'язків голови Київської ОДА на Василя Володіна.

4 березня Верховна Рада підтримала призначення Олексія Чернишова міністром розвитку громад і територій України.

Довідка: Володін Василь Геннадійович народився 15 квітня 1979 року в с. Корсунка Черкаської області. У 2001 році здобув вищу освіту, закінчивши Львівський національний університет ім. Івана Франка за спеціальністю "Міжнародні відносини", кваліфікація "Спеціаліст з міжнародних відносин. Перекладач".

Трудову діяльність розпочав у 2002 році на посаді менеджера із зовнішньоекономічної діяльності приватного підприємства "Укрфермерпостач". У 2003-2004 рр. обіймав посади заступника директора ТОВ "Торговий дім "Дівіко" та ТОВ "Група компаній "УКРАГРО" (за сумісництвом).

У березні 2004 року розпочав роботу на державній службі з посади головного спеціаліста відділу з питань оподаткування управління та зовнішньоекономічної діяльності департаменту фінансового законодавства Міністерства юстиції України, де пропрацював до 2006 року на різних посадах. З 2006 до 2010 року працював у Держагентстві України з інвестицій та інновацій.

У 2010 році Володін став заступником генерального директора держпідприємства "Державна інвестиційна компанія". У 2011 році – заступником голови наглядової ради ПАТ "Український банк реконструкції та розвитку".

З 2012 до 2019 року обіймав посаду директора департаменту правового забезпечення Нацкомісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Згідно з розпорядженням голови Київської ОДА від 20 грудня 2019 р. №217-к Володіна призначено на посаду заступника голови обласної державної адміністрації. До призначення на посаду заступника голови Київської облдержадміністрації виконував обов'язки генерального директора ДП "Електронмаш".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: