fbpx
Сьогодні
12:08 11 Бер 2020

Новопризначений міністр оборони назвав мету реформування військової сфери

Новопризначений міністр оборони України Андрій Таран заявляє, що метою реформування військової сфери має стати максимальне забезпечення можливості Збройних силах України взаємодіяти з силами НАТО.

"Нагальною потребою реформування військової сфери є і продовження роботи щодо впровадження у Збройних силах України стандартів НАТО", – сказав Таран, виступаючи перед підлеглими в середу.

Водночас, зазначив міністр, "замість амбітної, але недосяжної найближчим часом мети – повної адаптації ЗСУ до стандартів НАТО, у нас має бути цілком досяжна мета – максимальне забезпечення можливості ЗСУ взаємодіяти з силами Альянсу".

Також Андрій Таран виступає за продуману програму розвитку озброєння української армії та її технологічну модернізацію.

"Збройні сили потребують технологічної модернізації, переходу на сучасні системи озброєнь, із використанням новітніх технологій. Необхідна продумана програма розвитку озброєнь, а не безсистемна закупівля для "латання старих дірок", – сказав він.

Нагадаємо, що 4 березня Верховна Рада підтримала призначення Андрія Тарана на посаду міністра оборони України за поданням президента України Володимира Зеленського.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: