fbpx
Сьогодні
17:11 11 Бер 2020

В Україні запустили мапу доступності міст для людей з інвалідністю

Громадська організація «Доступно.UA» створила додаток TosMap. Він працює як мапа доступності українських міст для людей з інвалідністю.

Зараз в додатку 18 українських міст та 300 локацій, з часом планують додати ще 6 міст.

На мапу потрапили розважальні локації (кінотеатри, кафе, ресторани, ТРЦ), адміністративні будівлі (обласні державні адміністрації, міські ради, центри надання адміністративних послуг, суди і т. д.), публічні простори (музеї, бібліотеки, парки і т. д.), а також банки, аптеки, супермаркети та залізничні вокзали − тип локації можна обрати за допомогою фільтру.

Більш того, у додатку можна перевірити чи є на локації, наприклад, пандус, сходи, зручні вбиральні, паркінг, велопарковки, pet-friendly, тощо.

«Додаток TosMap допоможе зорієнтуватися в українських містах і знайти безбар'єрні локації для себе, друзів і сім'ї. Тепер можна швидко знайти локацію, дружню до людей з інвалідністю, батьків з маленькими дітьми, колясками та інших представників маломобільних груп населення», – кажуть розробники.

У майбутньому користувачі TosMap зможуть долучитися до створення мапи й додавати свої локації.

Додаток можна завантажити в Google Play та App Store.

Додаток Доступно.UA — TosMap

Мобільний додаток від Доступно.UA!Друзі, настала урочиста та важлива година, коли світ побачив наш мобільний додаток! Зустрічайте, TosMap 🎉Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ua.dostupnoApp Store: https://apps.apple.com/ua/app/tosmap/id1500324398?l=ukЩо в додатку?👑 Близько 300 локацій у 18 містах – і ми продовжуємо роботу з наповнення. Згодом більше!🌈 Велике розмаїття фільтрів, де кожен знайде зручну для себе локацію: люди на візках, люди з дітьми та візочками та всі представники маломобільних груп населення🏁 Можливість прокласти маршрут до обраної локаціїМи створювали додаток саме для вашої зручності. Тому якщо в процесі маєте якісь рекомендації щодо його роботи, пишіть нам. Завантажуйте додаток і користуйтеся! 💪Субтитри до відео додамо найближчим часомДодаток став можливим завдяки підтримці British Embassy Kyiv

Posted by Доступно.UA on Thursday, March 5, 2020

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: