fbpx
Сьогодні
16:04 09 Бер 2020

Зеленський прокоментував свої стосунки з Коломойським

Фото Reuters

Президент України Володимир Зеленський прокоментував свої стосунки з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це глава держави сказав в інтерв'ю The Guardian, повну версію якого опублікувала в неділю пресслужба президента.

Журналіст видання зазначив, що багато говорили про близькі стосунки Зеленського і Коломойського, і запитав, якими стали ці відносини зараз і чекає чогось Коломойський від президента.

«Ні, нічого», – запевнив Зеленський.

У відповідь на уточнююче питання про те, чи не дзвонить йому Коломойський, щоб про щось запитати, Зеленський відповів: «Ні».

Він також заявив, що всі знають, що він нікого не влаштовує на державні підприємства.

«Всі знають моє ставлення: я нікого нікуди не влаштовую. Ні на які державні підприємства. У мене є декілька людей, які зі мною працюють. Вони мої друзі, ми вчилися на юридичному факультеті або давно дружимо, я довіряю цим людям, але вони не мають стосунку до будь-яких підприємств і бюджетів. Мій товариш Андрій Єрмак – він став керівником Офісу, і я його знав 10 років до того. Моя помічниця Маша була моєю помічницею, коли я керував і каналом, і Студією «Квартал 95». У мене є п'ять людей, з якими я пройшов певний життєвий шлях», – сказав президент.

У відповідь на питання, чи пов'язана «історія з Богданом» з Коломойським, Зеленський заявив, що «не хотів би коментувати цю історію».

«Я не хотів би коментувати цю історію, тому що ми з Андрієм пройшли досить довгий шлях. У мене не було з ним відносин до політики. Ми пройшли всю виборчу кампанію, і потім – доволі велику кількість місяців роботи разом. Це трохи про інше, це про людські відносини», – заявив президент України.

Раніше Зеленський розповів нові деталі про переговори з Путіним.

Читайте також:

Уряд Шмигаля: що відомо про нових міністрів України

Чим запам'яталося прем'єрство Гончарука?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: