fbpx
Сьогодні
21:17 09 Бер 2020

У Запоріжжі померла дитина, на яку в парку впала 200-кг скульптура

У Запоріжжі в лікарні померла 10-річна дівчинка, на яку в парку 8 березня впала дерев'яна скульптура.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на ГУ Національної поліції в Запорізькій області.

На дитину впала дерев'яна статуя ведмедя, яка не була закріплена, від чого дівчинка отримала важкі травми. Поліція відкрила кримінальну виробництво за статтями 367 (службова недбалість) і 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Ведеться слідство.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Трагедия в Дубовке! Незакрепленная 200 килограмовая статуя упала на 10 летнюю девочку. Ребенок в реанимации! Как вы думаете, удастся ли директору парка Комаренко в очередной раз уйти от ответственности и навешать лапши на уши мэру Владимиру Буряку, как это было с вырубленными в парке деревьями и дорогой? Полное видео в телеграм. Ссылка в описании профиля. #запорожье #запоріжжя

Публикация от Запорожье (@its_zp)

Директор комунального підприємства "Дубовий гай" Олег Комаренко розповів, що впала на дитину скульптура була демонтована ще 5 березня, оскільки хиталася, після чого лежала на землі в очікуванні переміщення на господарський двір.

"Як демонтована статуя знову там виявилася – у нас є відео за всі ці дні, і там видно, що якась група з 5-6 чоловік цю статую поставила. Слідство вилучило всі ці відеозаписи. Те, що демонтовану статую повернули на майданчик, наші співробітники не помітили. Скульптури не були на балансі парку. Прибрали статую – а вона з'являється, і чому дівчинка на неї стрибнула: я думаю, що це нещасний випадок", – сказав він.

Комаренко також повідомив, що, судячи з наявного в парку відео з камер відеоспостереження, 8 березня о 14:10 дві дівчинки, батьки яких сиділи і святкували в кафе на відстані близько 150 метрів, прибігли на майданчик, одна полізла на дерево, інша на статую, і статуя впала.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: