fbpx
Сьогодні
14:17 09 Бер 2020

Росія відправить до ОРДЛО українця з симптомами коронавірусу

Українська розвідка повідомляє, що Російська Федерація відправить на територію окремих районів Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) місцевого жителя, який відвідав Китай і в якого спостерігаються симптоми зараження коронавірусом.

"Ця людина є українським громадянином, але всупереч законодавству України незаконно стала власником російського паспорту. Оскільки чоловік має місце реєстрації на території тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей, росіяни не довго думаючи, вирішили його якнайшвидше доставити в ОРДЛО, а не лікувати у своїх медичних закладах", – повідомляє ООС у Facebook.

"Взагалі Росія полюбляє розповідати про кількість російських паспортів, які отримали мешканці непідконтрольної уряду України території та які привілеї очікують «потенційних росіян», але, у той же час, як бачимо, легко відмовляється від своїх «новоспечених громадян», тим самим вкотре показуючи своє лицемірне обличчя", – йдеться у повідомленні ОС.

Зазначається, що хворого буде доставлено із російського міста Новошахтинська до пункту пропуску "Довжанський" і далі до однієї з лікарень в ОРДЛО вже найближчим часом.

У світі вже 110 тисяч випадків коронавірусу, понад 62 тисяч осіб одужали.

ВООЗ спростовує міфи про коронавірус: часник, спирт та антибіотики.

Інформаційний сайт, де розміщено головне, що потрібно знати про COVID-19:   https://covid19.com.ua/

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: