fbpx
Сьогодні
18:28 09 Бер 2020

Левін максимально затягує процедуру екстрадиції до України, - прокуратура

Олексій Левін (Москаленко), який підозрюється в причетності до вбивства активістки Катерини Гандзюк, затягує процедуру екстрадиції до України.

Апеляційний суд у місті Бургас (Болгарія) переніс розгляд скарги кримінального авторитета Олексія Левіна (Москаленка) на рішення суду першої інстанції щодо його екстрадиції в Україну.

Засідання суду було призначено на 13:30 у понеділок, 9 березня, але його пренесли на 11 березня, повідомив у коментарі ZN.UA заступник генерального прокурора Віктор Трепак, який опікується розслідуванням вбивства радниці мера Херсона, активістки Катерини Гандзюк.

"Причина в тому, що Левін відмовився від свого болгарського адвоката. Думаю, мета – затягнути розгляд питання про екстрадицію. Але апеляційний суд вирішив перенести розгляд тільки на два дні та надати Левіну державного, безоплатного захисника. Ми робимо все для того, щоб якомога швидше повернути Левіна в Україну. Він дуже важливе ланка, що дозволяє замкнути ланцюг замовників і виконавців", – сказав Трепак.

Нагадаємо, батько Катерини Гандзюк звернувся до Зеленського через зміну Генпрокурора.

Раніше в Болгарії затримали організатора вбивства Каті Гандзюк – Левіна.

31 липня Катерину Гандзюк облили сірчаною кислотою, потім — три місяці боротьби з жахливими хімічними опіками у реанімаційному відділенні. Читайте "Як виховати небайдужу доньку: історія батька Катерини Гандзюк".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: