fbpx
Сьогодні
21:52 09 Бер 2020

Голова Львівської обласної ради: Команда Зеленського домовилася з ОПЗЖ щодо продажу землі

Фото Reuters

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин вважає, що команда президента Зеленського розраховує істотно поповнити бюджет саме завдяки розпродажу земель сільськогосподарського призначення.

У втіленні такого наміру партії "Слуга народу", за його словами, допомагатиме "Опозиційна платформа – За життя" (ОПЗЖ), передає Еспресо.

"Дивлячись, як іде процес пов'язаний зі слуханням правок до закону про продаж землі у парламенті, у мене особисто є відчуття, що громадяни від Зе-команди домовилися з громадянами із ОПЗЖ. В тиху розпишуть, в результаті, закон і отримають ще одне джерело (надходжень – ред.), яке дозволить втриматися на плаву", – пояснив свою точку зору Ганущин.

Подібна ситуація, наголосив політик, мала місце взимку 2018-2019 року, коли до України надійшли гроші "Газпрому".

"Хочу, приміром, нагадати, що минулого року таким джерелом були кошти, котрі надійшли від "Газпрому". Якби вони не надійшли наприкінці року до державного бюджету – нагадую про казначейські затримки, про "стимуляцію" всіх видатків розвитку, тобто всі ті ремонти в садочках, лікарнях, школах, всі відразу зупинялися за кілька місяців до завершення бюджетного року – і якби не було прогнозу з цими кількома мільярдами доларів чи євро, котрі надійшли від "Газпрому", повірте, було би дуже-дуже туго", – зазначив очільник облради Львівщини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: