fbpx
Сьогодні
09:38 07 Бер 2020

Офіс генпрокурора відкрив кримінальну справу проти Дубінського на вимогу Порошенка

Офіс генпрокурора відкрив кримінальну справу проти депутата від фракції «Слуга Народу» Олександра Дубінського на вимогу п'ятого президента та депутата Петра Порошенка.

Про це  повідомив  адвокат Ігор Головань.

«Зареєстровано кримінальне провадження за фактом завідомо неправдивого повідомлення про вчинення злочину», — зазначив Головань.

Раніше Петро Порошенко вимагав порушити кримінальне провадження щодо депутата від «Слуги Народу» Олександра Дубінського за завідомо неправдиве повідомлення про злочин.

Він також заявив, що вчора, 5 березня, суд зобов'язав Державне бюро розслідувань закриту кримінальну справу щодо нього, яку відкрили за заявою Дубінського про нібито несплату податків.

Згодом у ДБР пояснили, що суд зобов'язав не закрити справу, а повторно розглянути клопотання адвоката Порошенка.

Раніше Порошенко заявив, що суд зобов'язав ДБР закрити справу проти нього: там заперечують.

Нагадаємо, Печерський районний суд Києва дозволив Державному бюро розслідувань примусово доправити Порошенка на два допити у ДБР — 28 лютого і 6 березня.

Повідомлялося, що Порошенка викликали на допит до ДБР у справі "державної зради" у Мінських угодах.

Нагадаємо, Державне бюро розслідувань відкрило кримінальну справу за фактом можливого скоєння державної зради п'ятим президентом України Петром Порошенком під час підписання Мінських угод у 2015 році. Розслідування ініціювали після звернення колишнього заступника глави Адміністрації президента часів Віктора Януковича Андрія Портнова.

Порошенко також прокоментував справу ДБР за "держзраду" проти нього.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: