fbpx
Сьогодні
20:36 06 Бер 2020

Вбивство Шеремета: Кузьменко відмовилась від поліграфа через недовіру до експертів

Фото Reuters

Лікарка Юлія Кузьменко, підозрювана у вбивстві журналіста Павла Шеремета, відмовилась від проходження допиту з поліграфом через недовіру до експертів-поліграфологів

Про це повідомляє Українська правда.

Поліція заявила, що Кузьменко двічі відмовилась від інтерв'ю з поліграфом. Спочатку підозрювана попередньо погодилась на дослідження. Але 26 лютого вона відмовилася проходити експертизу без присутності адвоката, який був зайнятий іншими справами.

4 березня Кузьменко та її адвокат прибули на опитування, але підозрювана повторно відмовилася від поліграфа через недовіру до державних експертів.

Як сказав адвокат Кузьменко Тарас Безпалий: "Ми висловили недовіру тим експертам, які вже сфальшували так звану експертизу Бірча. Тому в цій установі з цими експертами ми відмовились проходити поліграф. Наразі в тій же заяві вказали, що ми не заперечуємо пройти експертизу в іншій установі із залученням міжнародних експертів".

Нагадаємо, 12 грудня Національна поліція затримала підозрюваних у вбивстві Павла Шеремета – музиканта і військового Андрія Антоненка (Riffmaster), дитячого хірурга Юлію Кузьменко та військову медсестру Яну Дугар. Печерський райсуд Києва ухвалив помістити підозрювану у вбивстві журналіста Павла Шеремета військову медсестру Яну Дугар під цілодобовий домашній арешт. Антоненка та Кузьменко суд помістив під варту на 2 місяці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: