fbpx
Сьогодні
18:25 06 Бер 2020

7% українців не вважають 8 березня святом: опитування

Viber, один з провідних додатків для вільного та безпечного спілкування в інтернеті, провів онлайн опитування серед українців про їхнє ставлення до 8 березня. Більш ніж половина респондентів відповідально ставляться до події й вибору подарунка, 10% – вітають без особливого бажання. 7% українських користувачів Viber не вважають Міжнародний жіночий день святом.

Цього тижня весь світ буде відзначати Міжнародний жіночий день. Напередодні свята, Viber опитав українських користувачів додатку, чи святкують вони цей день. Всього в опитуванні взяли участь понад 40 000 українських користувачів. Опитування проводилось в офіційній спільноті Viber в Україні.

Згідно з отриманими результатами, 69% користувачів з України відповідально ставляться до свята, тому ретельно обирають подарунки для своїх близьких. 10% опитаних готують прості символічні привітання. Для 4% українців Міжнародний жіночий день не важливим, яке можна не відзначати, а 7% — і зовсім не вважають цей день святом.

Viber 8 березня

Також Viber вітає своїх користувачів з 8 березня запуском тематичного чат-бота з подарунками. Будь-який охочий може отримати свій приз, покрутивши колесо фортуни. Серед подарунків — індивідуальні знижки, купони, стікерпаки й пропозиції від партнерів компанії. Скористатися пропозицією можна з 3 по 9 березня.

Viber є найпопулярнішим додатком в Україні. Згідно з результатами незалежного дослідження Kantar за 2019 рік, він встановлений на 96.2% смартфонах українців. Щомісяця українські користувачі надсилають понад 11 мільйонів повідомлень через додаток, і здійснюють понад 4 мільйони дзвінків онлайн.

Читайте також:

Що казати і робити на 8 березня? 10 порад на Міжнародний жіночий день без стереотипів

Як доречно привітати жінок з 8 березня

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: