fbpx
Сьогодні
13:48 05 Бер 2020

Я приїхав, щоб побачити особисто, як ведеться будівництво, - Зеленський на Полтавщині

Під час робочої поїздки до Полтавської області Зеленський ознайомився з перебігом будівництва першої бетонної дороги в Україні Н-31 Дніпро – Царичанка – Кобеляки – Решетилівка, яка споруджується в рамках програми «Велике будівництво».

Президент оглянув ділянку траси в межах Кобеляцького району на Полтавщині. Дорога має статус національної. Вона відходить від міжнародної траси М03/Е40 Київ – Полтава – Харків і сполучає столицю та Дніпро із Запоріжжям.

Будівельні роботи здійснюються за бюджетною програмою. Дорогу роблять за новою технологією – з бетону та планують розширити до чотирьох смуг.

За словами голови Укравтодору Олександра Кубракова, зведення частини дорожнього полотна на Полтавщині відбувається за планом.

Зеленський наголосив на необхідності до початку зими цього року завершити будівництво всієї дороги, включно з 29 км полотна у Дніпропетровській області.

Крім того, в області відновили будівництво мостового переходу через річку Ворскла в районі міста Кобеляки. Вже встановлено берегові опори й нині триває спорудження проміжних опор мосту. Її будівництво планують завершити у 2020 році.

міст полтавщина

Також голова Полтавської ОДА  розповів про інші об'єкти, що зводяться в регіоні. Зокрема, триває відновлення чотирьох наявних шкіл та спорудження однієї нової. Усі вони будуть опорними.  Крім того, відбувається реконструкція п'яти дитячих садків, чотирьох стадіонів, заплановано зведення ще одного нового стадіону та спортивного комплексу.

Триває добудова восьми приймальних відділень лікарень, а також завершується будівництво нового корпусу Полтавського обласного клінічного кардіологічного диспансеру.

Розпочато спорудження Центру надання послуг у м. Полтаві, також запланована реставрація Полтавської обласної філармонії на 320 місць.

Президент зазначив, що хотів би особисто оглянути будівництво, що ведеться в рамках Національної програми.

"Я приїхав не на одну годину, тому хочу ще проїхатись і побачити це особисто, на власні очі, як там ведеться будівництво. Не тільки на мапах і фотографіях, а в реальному житті", – додав президент.

Сьогодні Зеленський зустрів евакуйованих з Китаю людей, які вийшли з обсервації у Нових Санжарах, всі люди – здорові.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: