fbpx
Сьогодні
23:31 04 Бер 2020

Українка з собакою заявила, що після дзвінка Зеленського про її евакуацію з Уханя нічого невідомо

Українка Анастасія Зінченко, яка перебуває в Ухані зі своєю собакою, обурена, що про її евакуацію досі нічого не чути і вже тиждень їй ніхто не телефонував

Про це вона написала у своєму акаунті в Instagram.

"Через 2 тижні після того як мені зателефонував президент і пообіцяв допомогти, забрати мене з собакою, Україна ставить заборону, причиною якої є випадок в Гонконзі – підозра в собаки на коронавірус. І чомусь тільки Україна поставила таку заборону. Зі мною ніхто не зв'язувався, мені не дзвонили вже протягом тижня, історія лише тільки стала гучною, і потім згасла. Ні про евакуацію нічого чутно, ні про те, що нам робити далі. Україна знову дотягла з евакуацією до такого моменту, коли на ряду стоять вже нові проблеми", – написала Анастасія.

Вона не знає, скільки триватиме карантин у Китаї та як вона потрапить додому. Анастасія додала, що з продуктами харчування проблем зараз немає, але є проблема з питною водою, тому що вона закінчилася і охорона будинку не змогла їй допомогти в цьому питанні і вийти теж не дозволила.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

1 марта официально ввели запрет на ввоз животных в Украину из Китая. Интересно получается ведь, да? Спустя 2 недели после того как мне позвонил президент и пообещал помочь, забрать меня с собакой, через две недели Украина ставит запрет. Причина которой, является случай в Гонконге, у собаки подозрения на коронавирус. И почему то только Украина поставила такой запрет. Со мной никто не связывался, мне не звонили уже в течении недели, история лишь только стала громкой, и потом потухла. Ни о эвакуации ничего слышно, ни о том, что нам делать дальше. Украина снова дотянула с эвакуацией до такого момента, когда на ряду стоят уже новые проблемы. Если бы все сделали в течении первой недели, когда я обратила за помощью и мне ее пообещали, уже все забылось и я в скоре была бы дома. Новостей у меня нет абсолютно никаких сейчас, что будет дальше. Сколько продлиться карантин в Китае и как я попаду домой. Варианты есть, но это все лишь только теории. Это может продлиться еще около месяца (в лучшем случае). Дома на карантине я и Миша с 20 января. 19 февраля, в день эвакуации украинцев) я дома и выходить на улицу нельзя. С продуктами питания, проблем сейчас нет. Есть проблема с питьевой водой, ее я постараюсь решить тоже в ближайшие дни, потому что она закончилась, но охрана дома не смогла мне помочь в этом и выйти тоже не разрешила. Знаете, что ещё хотела бы добавить. Я не виновата в том, что одна единственная из людей которых эвакуировали из Ухань, отказалась лететь без своей собаки, отказалась ее бросить, и вынесла эту проблему на общее обозрение. И даже при таком ряде проблем, я ее не брошу, и я знаю что меня поддержит моя семья, мои близкие люди и те, у кого тоже есть домашние животные и дают себе отчёт в том, что они несут за них ответственность, в первую очередь, как за своего члена семьи. 🐾

Публикация от Anastasiya Zinchenko (@nastyazinchenko_)


Нагадаємо, що раніше українка Анастасія Зінченко повідомила, що не евакуювалася з іншими громадянами України з китайського міста Ухань через те, що не змогла забрати собаку.

У Китаї пояснили, чому не евакуювали українку з шпіцом.

Зеленський пообіцяв українці Насті Зінченко, яку не евакуювали із Уханя разом із іншими громадянами України через відмову залишити собаку, знайти спосіб повернути її додому.

20 лютого літак авіакомпанії SkyUp доставив з Китаю 45 українців і 27 іноземних громадян. Всі вони розміщені на території медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області на 14 днів із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки.

У SkyUp розповіли, що зробили з літаком, який евакуював людей з Ухань, і куди він далі полетить.

Повідомлялося, що "Шахтар" готовий власним літаком евакуювати з Китаю дівчину з собакою та решту українців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: