fbpx
Сьогодні
08:58 04 Бер 2020

У "Слузі народу" кажуть, що з Дубілетом і Миловановим проведуть додаткові співбесіди

Заступник глави фракції Слуга народу Євгенія Кравчук заявила, що перед голосуванням за перестановки в Кабміні повинні пройти додаткові співбесіди з міністром Кабінету міністрів Дмитром Дубілетом і міністром розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофієм Миловановим.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я так розумію, що з міністром Кабінету міністрів Дубілетом ще буде додаткова співбесіда. Також має бути додаткова співбесіда з чинним міністром Миловановим на посаду міністра агрополітики", – заявила Кравчук.

Милованов

Вона також повідомила, що Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб буде розділене на два міністерства.

"Прийнято два рішення про поділ міністерств. Зокрема, буде розділено Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб. Тепер буде два міністерства: одне займатиметься ветеранами, та буде міністерство реінтеграції Донбасу. Й це нове міністерство очолить Резніков. Так пропонується", – зазначила Кравчук.

Нагадаємо, фракція Слуга народу погодила призначення на посаду глави уряду віце-прем'єра Дениса Шмигаля, прем'єр Олексій Гончарук подав заяву про відставку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: