fbpx
Сьогодні
17:02 04 Бер 2020

Рябошапка розповів, хто ініціював його відставку

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка каже, що процедура його відставки, яку запустили у Верховній Раді, пов'язана із політичними процесами та незалежністю прокуратури.

Про це йдеться у коментарі Рябошапки.

"Нікому не потрібна така робота. Вони побачили, що нічого "вирішити" в цій прокуратурі вони не можуть, вони бачать, що вони нічого не можуть "вирішити" в НАБУ. Коли є така конструкція, коли НАБУ працює разом з Офісом генерального прокурора, і це може призвести до неприємних наслідків для певних олігархів і їх підручних, то очевидно, що це почне викликати занепокоєння… Люди оцінили, що робота негативна ще до звіту генерального прокурора. Деякі з них тільки закінчили школу, але зате вже розуміють, як працює Офіс генпрокурора. Деякі з них по складах читають і їм тяжко говорити, слова підбирають, але вони знають, як має працювати прокуратура", – каже він.

Нагадаємо, що комітет Ради відправив нардепам постанову про недовіру генпрокурору.

При цьому, Рябошапка вважає, що Верховна Рада зацікавлена в його відставці, оскільки органи прокуратури після проведення реформи очистилися від тих співробітників, з якими парламентарі звикли мати справу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: