fbpx
Сьогодні
09:57 04 Бер 2020

Новий прем'єр буде робити більший акцент на економіці, - замголови фракції "Слуга народу"

Віце-прем'єр – міністр з розвитку громад і територій України Денис Шмигаль, кандидатура якого буде запропонована на посаду прем'єр-міністра України, буде робити більший акцент на економіці, ніж це було в чинному Кабінеті міністрів, і підтримці промисловості.

Про це сказала заступник глави фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук після робочої наради керівництва фракції "СН" 3 березня.

"Ми відчули, що буде набагато більший акцент на економіці, ніж це було в попередньому складі уряду. Буде акцент, в тому числі, на підтримку промисловості. Шукають першого віце-прем'єр-міністра, який міг би курирувати якраз цей напрямок".

Кравчук зазначила, що Шмигаль досить впевнено і спокійно поводився на засіданні фракції. "У нас хороші відчуття від його призначення", – підкреслила вона.

Заступник голови фракції "Слуга народу" також висловила впевненість, що у монобольшінства буде необхідна кількість голосів за відставку нинішнього уряду Олексія Гончарука і голосування за новий Кабмін.

"За відставку точно назбирається, тут немає ніяких сумнівів. Зараз частини людей не було на фракції, ми зв'язуємося з депутатами, які не були на засіданні, і очікуємо, що будуть голоси за новий Кабмін, і 226 голосів, звичайно, монобільшість "Слуги народу" зможе дати", – сказала вона.

Нагадаємо, фракція Слуга народу погодила призначення на посаду глави уряду віце-прем'єра Дениса Шмигаля, прем'єр Олексій Гончарук подав заяву про відставку.

У Слузі народу кажуть, що з Дубілетом і Миловановим проведуть додаткові співбесіди.

Також Кравчук сказала, що стосовно керівників низки міністерств ще є питання, зокрема, Міненерго.

 

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: