fbpx
Сьогодні
13:01 04 Бер 2020

Милованов відмовився продовжити роботу в уряді, - джерело

Міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов залишить свою посаду.

Про це повідомило "Інтерфаксу-Україна" інформоване джерело.

За словами співрозмовника агентства, Милованов отримав пропозицію продовжити роботу в новому уряді, проте відмовився від неї.

Раніше заступник голови фракції "Слуга народу" Євгенія Кравчук зазначала, що після розділення Мінекономіки на два міністерства Милованов може обійняти посаду міністра аграрної політики в новому уряді.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського було утворено в результаті злиття двох міністерств – Міністерства економічного розвитку і торгівлі і Міністерства аграрної політики та продовольства після приходу уряду Олексія Гончарука.

Раніше писали, що посаду міністра економіки в новому уряді може обійняти Роман Жуковський.

Видання "УП" з посиланням на співрозмовників у фракції "Слуга народу" пише, що Жуковський теж відмовився від посади.

"Милованов кілька хвилин тому сказав "ні". Жуковський за ніч теж відмовився. За кого голосувати, не ясно".

Також глава комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев сказав журналістам:

"Милованов повідомив, що він відмовився від цієї посади. Він не пояснив чому, я його не питав, але очевидно він не бачить як ту ділянку роботи, яка йому була запропонована, організувати".

Він переконаний, що під час позачергового засідання в середу не буде проголосований весь новий склад уряду: деякі пости в ньому залишаться вакантними.

Нагадаємо, фракція Слуга народу погодила призначення на посаду глави уряду віце-прем'єра Дениса Шмигаля, прем'єр Олексій Гончарук подав заяву про відставку.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: