fbpx
Сьогодні
16:20 03 Бер 2020

Уряд планує реформувати Державну службу зайнятості

Кабінет міністрів України затвердив план заходів у сфері зайнятості населення, яким передбачено проведення реформи Державної служби зайнятості.

Відповідне рішення уряд ухвалив під час свого засідання 3 березня, повідомляє пресслужба Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства.

"План передбачає реформування Державної служби зайнятості, яка має перетворитися на сервісну установу, що відповідає на реальний запит та потреби людей та роботодавців", — йдеться у повідомленні відомства.

Крім цього, в уряді планують стимулювати розвиток підприємництва, професійно-технічної освіти та умов для навчання впродовж життя. Крім цього, в уряді планують сприяти зайнятості молоді та розробити політику у сфері трудової міграції.

"Цей стратегічний документ є основою для подальших кроків, що сприятимуть підвищенню зайнятості, детінізації праці, створенню легальних робочих місць", — повідомила заступниця міністра розвитку економіки Юлія Свириденко.

Надалі планують розробити більш чіткі документи, зокрема у сфері реформи Державної служби зайнятості.

На початку 2020 року Державна служба зайнятості запустила онлайн-платформу, на якій розміщені курси з написання резюме для пошуку «роботи мрії».

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: