fbpx
Сьогодні
21:51 03 Бер 2020

Справа Гандзюк: суд залишив під вартою Павловського до 16 квітня

Печерський районний суд продовжив запобіжний захід фігуранту «справи Гандзюк» Ігорю Павловському у вигляді тримання під вартою до 16 квітня цього року. Про це стало відомо ввечері 3 березня з зали суду.

Йдеться про підозру у створенні і керуванні злочинною організацією у Херсонській області, яку Павловському оголосили 21 січня після проведення спецоперації на Херсонщині, передає hromadske.

Перед цим суд відхилив клопотання захисника Павловського про відвід судді. Після цього адвокат підозрюваного просив перенести засідання, мотивуючи це поганим самопочуттям підзахисного (перед і під час засідання Павловського оглядали лікарі). Однак і в задоволенні цього клопотання суд відмовив. Розглянувши доводи сторін, суддя задовольнив клопотання прокурорів і залишив Павловського під вартою.

Нагадаємо, за підозрою у співорганізації нападу на Катерину Гандзюк Павловського затримали 12 листопада 2018 року. Після півроку слідчих дій у квітні 2019-го Павловському пом'якшили підозру: з організації злочину – на приховування. За це, нібито, Павловський мав дати цінні свідчення у справі. Невдовзі його відпустили під домашній арешт. Однак після угоди зі слідством Павловський почав ігнорувати усі судові засідання і намагається відкинути всі обвинувачення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: