fbpx
Сьогодні
17:31 03 Бер 2020

Справа Гандзюк: Павловського госпіталізували з зали суду

Підозрюваного у справі вбивства радниці міського голови Херсона Катерини Гандзюк Ігоря Павловського госпіталізували з приміщення Печерського суду

Про це повідомляє hromadske.

Його термін тримання під вартою спливає завтра, 4 березня, близько 13. Якщо клопотання не розглянуть, Павловського звільнять з-під варти.

Печерський суд мав розглянути продовження тримання під вартою Павловського за підозрою в іншому провадженні – створення злочинної організації на Херсонщині та незаконне зберігання зброї.

Павловського доставили до суду, але під час перебування у конвойній кімнаті він нібито впав. Лікарі "швидкої" зазначили, що у нього утворилась гематома і вони не можуть визначити, наскільки безпечно Павловському брати участь у засіданні.

У засіданні оголосили технічну перерву до 18:00 через госпіталізацію Павловського. У лікарні мають визначити його стан та причини утворення гематоми.

Крім того, на засідання не з'явився адвокат Павловського, якого йому надали безоплатно. Прокурор на засіданні зазначив, що обвинувачений може симулювати.

2 березня в судовому засіданні адвокати Павловського заявили судді відвід.

Під час вчорашнього засідання Ігор Павловський запевнив, що не переймається затриманням Олексія Левіна, оскільки бачив його лише два рази та не говорив про Катерину Гандзюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: