fbpx
Сьогодні
08:43 03 Бер 2020

ООС: двоє захисників поранені, троє зазнали бойового ураження

Фото Reuters

2 березня бойовики 13 разів порушили режим припинення вогню. Внаслідок ворожих обстрілів двоє українських захисників поранені, ще троє зазнали бойового ураження.

Про це йдеться у звіті ООС.

"Противник обстріляв наші позиції із заборонених Мінськими домовленостями артилерійських систем калібру 152 мм, мінометів калібру 120 мм, а також з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї".

Російські найманці відкривали вогонь біля Мар'їнки та Опитного з гранатометів різних систем та стрілецької зброї, біля Красногорівки – з ствольної артилерії, поблизу Авдіївки – з великокаліберних кулеметів. Також обстріли велись поряд із Новомихайлівкою, Лебединським, Оріховим, Новотошківським та Кримським.

Окрім того, у штабі повідомили, що російські окупаційні війська понесли втрати протягом останніх двох днів: четверо найманців були ліквідовані, двоє поранені. Також було знищено дві одиниці військового озброєння.

"З початком цієї доби російські окупаційні війська з міномету калібру 82 мм випустили 8 мін по захисникам населеного пункту Широкине, що у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід". За поточну добу втрат немає".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: