fbpx
Сьогодні
08:58 03 Бер 2020

Через коронавірус в Європарламенті перенесли "Український тиждень"

Запланований на 3–5 березня "Український тиждень" у Європейському парламенті перенесли на невизначений термін у зв'язку з поширенням коронавірусу.

Про це пише "ЄвроПравда".

"Запланований на 3-5 березня "Український тиждень" в Європейському парламенті переноситься на невизначений термін у зв'язку з обмеженнями Європарламенту щодо проведення масових заходів через поширення коронавірусної інфекції COVID-19″, – зазначили у представництві.

Щойно обмеження будуть скасовані, українське представництво буде опрацьовувати нові можливості для проведення запланованих заходів.

Під час "Українського тижня" в Європарламенті планувались дискусії за участю провідних європейських політиків, українських чиновників, дипломатів, науковців і громадських активістів.

Європарламент на своєму сайті повідомив про скасування цілої низки заходів. Зокрема, скасовано слухання в комітетах, візити делегацій, особисті візити до членів парламенту та співробітників, семінари, культурні заходи та виставки та інші.

Доступ в будівлю Європейського парламенту заборонений особам, які відвідали протягом останніх 14 днів райони поширення коронавірусу, а також тим, хто контактував із зараженими особами.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: