fbpx
Сьогодні
11:18 02 Бер 2020

Український консул в Греції виїхав до екс-депутата Мельничука, затриманого Інтерполом

Консул України в Салоніках виїхав до затриманого в Греції екс-командира батальйону "Айдар" та колишнього народного депутата Верховної Ради VIII скликання Сергія Мельничука.

Про це повідомило Міністерство закордонних справ України "Інтерфаксу".

"Щойно стало відомо про затримання 1 березня 2020 року грецькими правоохоронними органами С.Мельничука, відразу на місце події виїхав консул України в Салоніках. Із поліцією Греції консул домовився про тимчасове тримання затриманого в поліцейському відділенні та забезпечення всім необхідним (питна вода та їжа)".

Також затриманому надали російськомовного адвоката. Вранці в понеділок до поліцейської дільниці мав прибути прокурор із міста Салоніки.

Крім того, в міністерстві зазначили, що дружина Мельничука разом із малолітньою дитиною розміщені в готелі поблизу місця утримання. Мельничук має можливість користуватися телефоном.

Мельничука затримав Інтерпол на грецькому кордоні в неділю. За його словами, це було зроблено на вимогу Росії. Зокрема, Мельничук звернувся з проханням про надання українським посольством захисника й наголосив, що перебував у відділенні з вагітною дружиною і з дев'ятимісячним сином.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: