fbpx
Сьогодні
18:56 02 Бер 2020

У "Слузі народу" розповіли, що буде з Аваковим у разі відставки Кабміну

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков має зберегти свою посаду в оновленому уряді.

Про це "Лівому берегу" розповів глава Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, депутат від фракції "Слуга народу" Денис Монастирський.

"Ми розуміємо, що значна частина Кабміну є кандидатами на вихід із уряду. Чому? Тому що за певними своїми напрямками вони просто не впоралися. Це можна сказати щодо більшості міністерств. Крім одного – це Міністерство внутрішніх справ. Тому що тут однозначно треба визнати – це одне з найсильніших відомств. Думаю, з цим погодиться багато моїх колег і депутатів", – пояснив політик.

Монастирський переконаний, що Аваков залишиться в новому складі Кабміну, адже "до нього питань точно буде найменше".

"Адже в багатьох напрямках він справді підставив плече своїм колегам у Кабміні. Я маю на увазі евакуацію наших людей з Уханя через короновірус. Хоча це була пряма відповідальність Міністерства охорони здоров'я, але Нацгвардія та поліція допомогли, і масових заворушень не було. Тому мій прогноз – міністр Аваков однозначно повинен залишитися працювати в оновленому Кабміні", – заявив нардеп.

Він зазначив, що Аваков перебуває на посаді глави МВС вже шість років.

Нагадаємо, що Зеленський скликав позачергове засідання Ради.

ЗМІ дізналися, що Зеленський прийняв рішення з приводу відставки Гончарука.

Раніше кілька джерел повідомили, що Зеленський розглядає кандидатуру бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка на пост прем'єр-міністра або віцепрем'єра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: