fbpx
Сьогодні
13:59 02 Бер 2020

У Красногорівці бойовики обстріляли будинки мирних жителів, одна людина поранена

Незаконні збройні формування на Донбасі свідомо пішли на загострення ситуації на лінії зіткнення, обстрілявши будинки мирних жителів у н.п. Красногорівка, внаслідок чого дістала поранення одна людина.

Про це повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил.

"Російські окупанти цілеспрямовано обстріляли населений пункт Красногорівка у Мар'їнському районі Донецької області. Противник вів вогонь на ураження по будинках мирних жителів із застосуванням мінометів калібру 120 мм, чудово розуміючи, що обстріли становитимуть загрозу життю та здоров'ю цивільного населення. Внаслідок розриву міни поблизу будинку вибуховою хвилею вибито віконне скло, осколками якого було поранено одного жителя", – йдеться в повідомленні.

У ООС зазначили, що пораненому мирному жителю оперативно було надано медичну допомогу. У свою чергу підрозділи ООС для придушення вогню противника і припинення збройних провокацій застосували наявні вогневі засоби й дали бойовикам адекватну відповідь.

"Втрати противника уточнюються. Командування Операції об'єднаних сил наголошує, що жоден акт агресії і надалі не залишиться без належної відповіді".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: