fbpx
Сьогодні
15:41 02 Бер 2020

В Україні офіційно запустили телеканал для тимчасово окупованих територій "Дім": що показиватимуть

Розважально-інформаційний телеканал для тимчасово окупованих територій "Дім" розпочав мовлення з 1 березня. Сьогодні, 2 березня, Міністерство культури, молоді та спорту України презентує його концепцію.

Про це повідомляє UATV.

"Головна мета нашого каналу – повернення політичного, культурного та суспільного життя України в порядок денний громадян, які проживають на тимчасово окупованих територіях, пробудження відчуття єдності, деокупація свідомості наших громадян", – сказала в. о. генерального директора телеканалу UATV Юлія Островська.

За її словами, інструменти, які будуть використовуватися для досягнення цієї мети, виходять із запитів цільової аудиторії.

"Відомо з тих же соціологічних опитувань, що люди дуже втомилися від політизованого контенту і бажають бачити на своїх "блакитних екранах" щось більш комфортне, мотиваційний контент, який даватиме змогу розслабитися та отримати запевнення в кращому майбутньому", – додала вона.

телеканал дім

телеканал дім

У заході взяли участь в. о. генерального директора телеканалу UATV Юлія Островська, перший заступник міністра культури, молоді та спорту України Анатолій Максимчук, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань гуманітарної та інформаційної політики Микита Потураєв, заступник керівника Офісу президента Юрій Костюк, заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко.

"Ми провели перемовини з усіма великими гравцями на телеринку і домовилися, що на цьому каналі буде йти найпреміальніший контент — зокрема, серіали, спортивні трансляції тощо", — розповів Тимошенко.

Він додав, що найближчим часом на каналі "Дом" планують запустити власні новини та ток-шоу. Протягом двох років він має повністю вийти на власне виробництво, запевняє заступник глави ОП.

"Через те, що канал транслює контент інших медіагруп, він транслюється лише в цифровому телебаченні. На супутнику й у кабелі буде тільки тоді, коли буде власне виробництво", — уточнив він.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: