fbpx
Сьогодні
22:02 02 Бер 2020

Милованов розповів про детінізацію зайнятості

Міністр розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства Тимофій Милованов розповів про детінізацію зайнятості.

Про це він написав у Facebook.

"Легальна робота та біла зарплата. Продовжуємо кампанію по детінізації зайнятості. Сьогодні стартувала друга хвиля роз'яснювальної кампанії. Цього разу – на будівництві.

Будівництво – одна з найризикованіших сфер по травмуванню: у 2019 році майже 15% від загальної кількості травмувань на виробництві зі смертельним наслідком сталося саме у будівельній галузі. І дінаміка має тенденцію до зростання", – написав він.

На першому етапі – до 20 березня інспектори будуть інформувати роботодавців, ніяких примусових заходів застосовувати не будуть.

А вже на другому етапі – інспекційному, як-то кажуть "хто не сховався, я не винуватий": будуть накладати штрафи, якщо виявлять незадекларовану працю.

"Подібна кампанія вже відбулася цьогоріч у сфері торгівлі товарами та послугами. За її результатами ми мали дуже хороші показники: тоді на роботу в сфері торгівлі, тимчасового розміщення та громадського харчування оформили понад 123 тисячі людей. Продовжимо роботу впродовж 2020 року у галузях сільського господарства, транспорту та кур'єрської діяльності", – пояснюється він.

Раніше Милованов назвав пріоритетного інвестора.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: