fbpx
Сьогодні
23:01 01 Бер 2020

Виключена зі "Слуг народу" народна депутатка заявила, що при Богдані був "безпрєдєл"

Виключена із фракції "Слуга народу" нардепка Анна Скороход вважає, що викликати депутатів на "килим", чим займався колишній керівник Офісу президента Андрій Богдан, не нормально. 

Про це заявила Скороход в програмі "Рандеву" з Яніною Соколовою, пише УП.

"Я сподіваюсь, що при ньому (при Єрмаку – УП) не буде такого тиску і такого "безпрєдєла", який був при Богдані.  Я не вважаю нормальним, щоб депутатів викликали "на килим" і розповідали, що вони не так голосують або як вони мають голосувати", – заявила вона.

Окрім того, додала депутатка, Богдан чинив особистий тиск на неї та її родину. З якою метою він це робив вона не розуміє.

До нового очільника ОПУ Єрмака Скороход ставиться більш прихильно.

Хоча і стверджує, що не може "нічого сказати поганого чи хорошого, бо ми всі бачимо, що він вів політику зовнішню зі сторони президента".

Саме чинний керівник Офісу проводив співбесіду із Скороход перед тим, як вона стала кандидатом від "Слуги народу" на парламентських виборах.

Раніше виключена зі "Слуг народу" народна депутатка заявила, що "зарплати" в конвертах у фракції видають заступники Арахамії.

Нагадаємо, 15 листопада 2019 року з фракції "Слуга народу" виключили народних депутатів Анну Скороход та Антона Полякова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: