fbpx
Сьогодні
15:51 28 Лют 2020

У регіонах розпочалася атестація прокуратур

Переважна більшість працівників прокуратур регіонального рівня виявили бажання пройти атестацію, щоб приєднатися до нової прокуратури — у першому етапі візьмуть участь 3697 прокурорів з усіх обласних центрів, Криму та військових прокуратур регіонів і Об'єднаних сил.

Про це повідомили у пресслужбі Офісу генерального прокурора.

Там уточнили, що атестація прокурорів регіональних прокуратур є наступним етапом реформи прокуратури, яка розпочалася минулого року.

Як зазначають, процес атестації буде однаковим для усіх прокурорів та аналогічним процедурі атестації в Офіс генпрокурора. Він складатиметься з трьох етапів — тестів на знання законодавства та на загальні здібності, а також співбесіди з кадровою комісією.

атестація прокурорів

Перший та другий етапи атестації усі прокурори пройдуть у Києві з 2 по 5 березня, прокурори з однієї прокуратури складатимуть тести у різні дні. Пояснюють, що такий графік встановили "для оптимізації витрат часу та ресурсів прокурорів на участь в атестації".

Прокурорів, які наберуть потрібну кількість балів (прохідний бал — 70), допустять до наступного етапу.

Нагадаємо, що 23 лютого 2020-го завершився перший етап конкурсного відбору на 11 посад прокурорів до Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: