fbpx
Сьогодні
16:18 27 Лют 2020

Укрзалізниця облаштувала медпункти та приміщення для ізоляції, щоб запобігти завезенню коронавірусу

"Укрзалізниця" розробила оперативний план заходів з метою профілактики завезення і розповсюдження коронавірусу.

"З наступного тижня в усій Україні розпочнуться тренінги для працівників "Укрзалізниці", на яких буде відпрацьовано алгоритм дій у разі виявлення в поїздах і на вокзалах хворих із симптомами, характерними для Covid-19″, – наголосили в компанії.

Наразі для запобігання поширенню вірусу на шляху прямування поїздів здійснюється вимірювання температури тіла пасажирів.

На 19 вокзалах облаштували медпункти, забезпечили їх необхідним обладнанням і протиепідемічним інвентарем для тимчасової ізоляції хворих. Такі пункти розміщено на вокзалах станцій Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Чернівці, Харків, Одеса, Дніпро, ім. Тараса Шевченка.

На п'яти вокзалах також організовано приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань. Це вокзали станцій Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква.

заходи укрзалізниці

Крім того, "Укрзалізниця" закупила 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок і понад 1 тис. захисних окулярів. Також закуповуються антисептик для рук, дезінфекційні засоби та захисні халати.

Раніше головний санітарний лікар заявив, що в кожній області визначили госпітальні бази і бригади екстреної швидкої допомоги на випадок поширення коронавірусу.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: