fbpx
Сьогодні
11:24 27 Лют 2020

Справа Гандзюк: обвинуваченому вручили нову підозру

Правоохоронці вручили нову підозру колишньому помічнику нардепа Ігорю Павловському, обвинуваченому у справі вбивства активістки Катерини Гандзюк.

Проо це повідомила пресслужба Офісу генпрокурора.

"За версією слідства, вказані особи підозрюються у незаконному заволодінні транспортними засобами на суму близько 5 млн грн, вчиненому організованою групою та поєднаному з насильством, небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого (ч.3 ст.289 КК України)".

У відомстві прізвища підозрюваного не називають, водночас видання УП відзначило, що йдеться про Павловського.

Нові підозри 4 особам повідомили 26 лютого. Зокрема повідомили про підозру Павловському, за версією слідства, керівнику злочинної організації. Колишній помічник нардепа наразі перебуває під вартою. Також повідомлено про підозру і обрано запобіжні заходи іншим співучасникам.

Крім того силовики провели 10 обшуків за місцями проживання фігурантів і можливого зберігання речових доказів.

Обшуки відбулися за нововиявленими обставинами у провадженнях за фактом нападу на активістку Катерину Гандзюк та створення вказаної злочинної організації.

Також 26 лютого суд дозволив перевести до установи попереднього ув'язнення у Києві окремих співучасників нападу на Гандзюк для участі у слідчих та процесуальних діях.

20 січня правоохоронці затримали Павловського. Йому повідомили про підозру у керування злочинною організацією, яка "вчиняла у Херсонській області насильницькі дії щодо громадян та підпали їхнього майна з метою залякування та припинення громадської діяльності".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: