fbpx
Сьогодні
12:56 27 Лют 2020

Прикордонним районам Харківської області треба приділяти особливу увагу, - голова ОДА

Олексій Кучер

Голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер виступає за підвищену увагу до прикордонних районів області, зокрема для протидії російській пропаганді.

"Я вважаю, що нині більше уваги потрібно приділити саме прикордонним районам області. Можу лише здогадуватися, чому попередня влада цього не робила. Вирішити питання з тим самим газопроводом у Вовчанську, відбудувати дороги, інфраструктуру. Тільки гідний рівень життя зможе протистояти російській пропаганді", – сказав Кучер в інтерв'ю "Інтерфаксу", відповідаючи на питання про те, наскільки він має намір приділяти увагу зміцненню кордону з РФ для підвищення його захищеності.

"Росія уздовж кордону відбудувала ретрансляційні вишки і посилила сигнал. Мені це нагадує події в Криму. Люди дивляться російські канали, і дивляться на ситуацію в Україні через призму російського розуміння або того, що вони нам транслюють. Плюс залежність із газу від Росії. І все це в сукупності політично неправильно", – наголосив голова обладміністрації.

На уточнювальне запитання, чи потрібно приділяти особливу увагу саме прикордонним районам області, Кучер сказав:

"Я переконаний у цьому на 100%. Там повинна бути особлива увага і турбота. Тому що прикордонні райони були залишені нашими ж "псевдопатріотами", які обіймали останні п'ять років керівні посади".

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: