fbpx
Сьогодні
Промо 13:04 27 Лют 2020

Enjoy The Wood планує висадити 12 тисяч дерев за рік. Допоможете?

Українська компанія Enjoy The Wood запускає благодійний проєкт: посадка 12 тисяч дерев по всьому світу за 2020 рік. Така кількість дерев допоможе компенсувати до 3 мільйонів кг CO2, який забруднює планету. Але потрібна допомога!

Компанія взяла участь в проєкті Tree-Nation, ціль якого — зупинити кліматичні зміни, компенсувавши викиди вуглекислого газу (СО2) в повітря. Перш за все, це можна зробити, якщо висаджувати більше дерев, ніж зрубувати.

🌳 Як працює Tree-Nation?

Усі охочі можуть придбати будь-яке дерево на сайті проєкту, обрати місце для висадки і спостерігати, як садівники висаджують нові рослини. Сайт надає всю інформацію про місце, процес висадки і зріст дерева.

Enjoy The Wood у 2020 році планує висадити 12 тисяч дерев, щоб зробити значний вклад в очищення планети від вуглекислого газу. Проте, ця місія неможлива без вашої участі. Це чудова можливість не просто говорити про зміни клімату і шкоду для планети, але й діяти.

🌳 Як стати частиною проєкту?

Все просто купуючи товари Enjoy The Wood, ви автоматично стаєте учасником, адже частину коштів з продажів інвестується у висадку дерев. Ви не лише отримуєте класні подарунки та декор, а ще й допомагаєте зупинити кліматичні зміни. Окрім того, ви можете зробити свій внесок підтримуючи проєкт та поширюючи його у соціальних мережах і серед ваших друзів. "Ми віримо, що з вашою допомогою ми точно зможемо досягнути цілі!", говорять у компанії.

 "Кожен в житті повинен виростити сина, побудувати будинок і посадити дерево" – то ж почнімо прямо зараз!

Щоб дізнатись більше, долучитись до акції та спостерігати за втіленням заходьте на сайт та соціальні мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: