fbpx
Сьогодні
12:46 26 Лют 2020

В уряді визначилися з очільницею Держагентства розвитку туризму

Кабінет міністрів визначив Мар'яну Олеськів переможцею конкурсу на посаду голови Державного агентства розвитку туризму.

Про це повідомив міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський.

Згідно з даними на сайті Львівської міської ради, Мар'яна Олеськів з березня 2016 року працювала директоркою львівського комерційного неприбуткового підприємства «Центр розвитку туризму».

Вона протягом 1999-2004 років навчалася у Львівському національному університеті ім. І. Франка за спеціальністю «Економіка підприємства».

Надалі кілька років працювала в одній зі столичних компаній керівницею відділу по роботі з корпоративними клієнтами. Відтак протягом 2009-2010 років як приватна підприємиця організовувала заходи та проводила політичний консалтинг.

З 2011 року працювала в Одеській міській раді як керівниця відділу туризму, заступниця начальника управління культури та туризму.

2 січня 2020-го Міністерство культури, молоді та спорту запросило до участі у конкурсах на посади керівників семи новостворених профільних інституцій.

Йшлося про Державне агентство України з питань мистецтв, Державне агентство України з питань мистецької освіти, Державне агентство розвитку молоді та громадянського суспільства. Крім того, керівників шукали до Державного агентства спорту, Державного агентства розвитку туризму, Державної інспекції культурної спадщини та Державної служби охорони культурної спадщини.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: