fbpx
Сьогодні
23:10 26 Лют 2020

В ОПУ розглядають ще одного кандидата у віце-прем’єри

В Офісі президента розглядають кандидатуру народного депутата від "Слуги народу" Олександра Завітневича на посаду віцепрем'єр-міністра.

Про це пише УП з посиланням на співрозмовників у фракції "Слуга народу".

"Люди в ОПУ повертаються до старої концепції – варто Гончарука посилити віце. Зараз в ОПУ обговорюють кандидатуру на віцепрем'єра з питань промисловості нашого Сашу Завітневича. Даю 80% ймовірності, що він і буде віце".

Довідка. 46-річний Завітневич у Верховній Раді 9 скликання очолює комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки. Він є одним із співзасновників Смілянського ливарного заводу. У 2016 році заснував ТОВ "МТІ" – підприємство, що надає в оренду обладнання та машини, займається механічною обробкою металічних виробів та гуртовою торгівлею обладнанням для видобувної галузі та будівництва.

Другою засновницею та директором ТОВ "МТІ" є дружина Завітневича – Наталія. У 2012 році вона давала коментар журналістам Forbes як однокласниця Зеленського.

Нагадаємо, 26 лютого Зеленський підтвердив, що зустрічався з колишнім віцепрем'єром Сергієм Тігіпком.

Раніше кілька джерел повідомили, що Зеленський розглядає кандидатуру бізнесмена і колишнього політика Сергія Тігіпка на пост прем'єр-міністра або віцепрем'єра.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: