fbpx
Сьогодні
17:39 25 Лют 2020

Голова Держекоінспекції призначив керівником інспекції у Києві екоактивіста

Голова Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов призначив керівником інспекції у Києві екоактивіста Сергія Волкова.

Про це він написав у Facebook.

"Триває оновлення Держекоінспекції, наразі змінено 80% керівників територіальних органів. Ми відкриті і шукаємо нових людей, які зробили собі ім'я у громадському секторі. Інформація про конкурси є відкритою, ми всіх запрошуємо брати у них участь. У Столичному окрузі до нас приєднався відомий активіст Сергій Волков. Він багато років працював в екологічній громадській організації, і вже багато зробив для міста. Сподіваємось, що він зможе реалізувати свій досвід та енергію на державній службі", – пише Фірсов.

Він зазначив, що подолання екологічних проблем міста Києва та області потребує ефективних заходів екологічного контролю, адже наявні проблеми не вирішувались роками.

"Ситуація з "Київводоканалом", "Дарницькою ТЕЦ", заводами "Енергія", «"Радикал" та багато інших проблем потребують злагоджених, чітких і прозорих рішень. Ми сподіваємось, що з появою нового керівника, більшість з цих проблем почнуть системно вирішуватись. Також важливим є діалог із громадськістю. Ми повністю підтримуємо нового керівника, це допоможе йому працювати ефективно. У короткостроковій перспективі громадськість відчує сталі, позитивні зміни", – підкреслює голова Держекоінспекції.

Раніше Держекоінспекція зробила 6 висновків щодо Понінківської фабрики.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: