fbpx
Сьогодні
21:38 24 Лют 2020

Омелян заявив, що саме Зеленський винен у сутичках у Нових Санжарах

Фото ОПУ

Ексміністр інфраструктури Володимир Омелян назвав сутички з поліціїєю в Нових Санжарах через прибуття на карантин евакуйованих із Уханя персональною заслугою Зеленського.

Про це Омелян заявив у програмі "Великий ефір Василя Зими" на Еспресо.TV.

"90% тієї ситуації, яка склалася в Нових Санжарах – це заслуга персонально пана Зеленського і його команди, які сперше налякали людей. Давайте згадаємо, хто почав цю істерію – пан Дубинський, "Слуга народу", який сказав, що він захистив свій округ в Обухові. А потім це все пішло. Це (костюми хімзахисту під час виступу міністра внутрішніх справ Арсена Авакова – ред.) ще теж всіх дуже сильно "заспокоїло" – бо вони знали, що таких костюмів захисту дійсно є два, а більше не факт, чи є в Україні", – сказав Омелян.

При цьому ексміністр інфраструктури наголосив, що проблема полягає в нефаховому підході.

"Проблема в тому, що вони повинні діяти фахово. Цього зараз немає. Так само температурний скрінінг, про який вони розповідають, мене просто це вражає. Це мені нагадує ситуації з Укрзалізницею, коли вводили електронний квиток, чи зараз програму "Дія", тільки забули всім роздати пристрої для зчитування цих квитків і воно нічого не працювало", – додав Омелян.

Раніше троє жителів Нових Санжар, яких звинувачували у провокаціях, записали відеозвернення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: