fbpx
Сьогодні
18:12 24 Лют 2020

Гончарук оголосив кінець епохи тіньових ринків

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук оголосив кінець епохи тіньових ринків та схем в Україні.

Про це він написав у телеграм.

"Тіньових ринків та схем в Україні не буде. Всі тіньові ринки Уряд ліквідовує. Мова йде, зокрема, і про нелегальні лісопильні по всій країні", – пише Гончарук.

Він розповів, що минулого тижня був з робочою поїздкою в Чернігівській області, щоб проінспектувати стан лісового господарства у регіоні.

"Висновок: керівника Чернігівського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександра Зінченко — необхідно відсторонити через значні порушення в державних лісгоспах регіону. До цього він очолював Харківське облуправління, де зараз ми теж виявляємо великі порушення. Тільки за 2019-й рік виявлено незаконних рубок на понад 350 млн гривень.

Але попри це, у червні 2019-го попереднє керівництво Держлісагентства, незадовго до приїзду Президента Володимира Зеленського до Харкова, вирішило чомусь перевести Олександра Зінченка до Чернігова. Ці схеми більше не пройдуть",- підкреслює Гончарук.

Він  дав доручення керівникам ОДА вжити дієвих заходів щодо запровадження електронного обліку деревини всіма лісокористувачами, а керівництву Держлісагентства — сформувати мапу місць легального перероблення деревини, з можливістю надання громадськістю повідомлень про незаконні лісопильні.

"Крок за кроком ми знищуємо корупційні схеми та зловживання в лісовій галузі по всіх областях України",- резюмує прем'єр-міністр.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: