fbpx
Сьогодні
08:44 24 Лют 2020

Американський радник Зеленського: Подвійне громадянство – це перше і дуже суттєве питання для діаспори

Фото Радіо Свобода

Подвійне громадянство — це перше і дуже суттєве питання. Я думаю, що багато хто з діаспори в Америці чи в Канаді хотів би отримати українське громадянство, але з тим, що вони не хочуть позбутися свого громадянства, з яким вони народилися. Якщо закон позволить це, результат буде.

Про це розповів позаштатний радник президента України Володимира Зеленського, американський юрист Андрій Мак в інтерв'ю для "Рубрики".

Зазначимо, що окрім сприяння інвестиціям та допомоги стратегічному розвитку українських стосунків з Америкою, ще одна функція Андрія Мака як радника Зеленського — налагодження зв'язків України з діаспорою.

"Які кроки Україна може чекати від нас тут? Американська і канадійська — дві найбільші діаспори. Канадійська значно більше організована і об'єднана. Було би корисно, щоб ми знайшли між собою спільну ідею, як ми можемо допомогти Україні. Не тільки культурними вечорами. Допомогти Україні з інтелектуального та економічного капіталу. І є багато, я думаю, ідей. Треба їх всіх з'єднати. І тоді користь може бути", — також зазначив він.

Інтерв'ю повністю – Американський радник Зеленського Андрій Мак: що потрібно інвесторам та українцям у діаспорі

Читайте також – Мирослава Гонгадзе: "Важливо, щоб про Україну говорили з Києва, а не лише з Вашингтона чи Москви"

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: