fbpx
Сьогодні
20:27 23 Лют 2020

Бекешкіна заявила, що довіра українців до Ради і уряду очікувано знижується

Зниження рівня довіри українців до Верховної Ради та уряду було очікуваним, оскільки це відбувається після кожних виборів.

Про це в коментарі "ГОРДОН" сказала соціологиня Ірина Бекешкіна.

"Падіння рейтингу уряду було передбачуваним. Так відбувається після всіх виборів. Інша річ, що від самого початку рівень довіри був більшим, ніж завжди. Наші громадяни вважають, що ми знову пішли в неправильному напрямку. Хоча ще у грудні, на їхню думку, ішли у правильному. Узагалі відчуття, що ми на правильному шляху, в українців є лише після виборів. Після останнього волевиявлення ми досить довго перебували в цьому стані. Але ось тепер із нього вийшли. Коли в Україні змінюється влада, громадяни вважають, що ось вона, нова влада, усе зробить як годиться. Але керівництво країни не робить так, як очікували", – підкреслила Бекешкіна.

Вона зазначила, що українці продовжують довіряти волонтерам.

"Довіри до правоохоронних органів, судів, прокуратури в нас ніколи й не було. Волонтерам же, навпаки, люди довіряють, як і раніше. Тобто тут нічого не змінилося. Знижується довіра до Верховної Ради і уряду, що є очікуваним. Це все – поствиборні процеси. Мені б цікаво було подивитися на рейтинг президента. До цього він тримався на досить гарному рівні. І це, по суті, єдина відмінність, якщо проводити паралелі з колишньою владою", – резюмувала Бекешкіна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: