fbpx
Сьогодні
11:33 22 Лют 2020

На вулицях Берліна з'явилися пожежні скриньки з безкоштовними газетами Guardian: навіщо там пропонують розбити скло

Британське видання The Guardian розмістило на вулицях Берліна дві тисячі скриньок з безкоштовними копіями щотижневої газети Guardian Weekly.

Як повідомляє The Drum, випуски газети можна забрати, розбивши скло молоточком.

«Ми помітили, що в Європі спостерігається дивовижний ріст, тому хотіли побачити, чи зможемо стимулювати більше поінформованості щодо продукту без тонни готівки», — пояснила директорка бренду Guardian Кейт Девіс.

пожежні скриньки з газетами

Зазначають, що по місту розмістили червоні коробки, які імітують пожежні скриньки. На них написали: «У разі несправедливості, корупції, зміни клімату, жадібності розбийте скло».

У фірмі Oliver, яка створила рекламну кампанію, розповіли, що для виготовлення скриньок використовували матеріал, який легко розбивається. Ним користуються каскадери у фільмах замість справжнього скла. В Oliver також уточнили, що погодили рекламну кампанію з міською владою.

пожежні скриньки з газетами

«Мені здається, що ми постійно перебуваємо при надзвичайному стані, особливо з огляду на кліматичну кризу. Ми задумалися про те, що людині необхідно в екстреному випадку. Тому створили «аварійний вихід» — можливість розбити пожежну скриньку, яка «озброїть» вас інформацією та фактами, необхідними для того, щоб глибоко поміркувати над цими темами», — пояснив Сем Джейкоб, креативний директор компанії Oliver.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: