fbpx
Сьогодні
11:28 21 Лют 2020

Гончарук про ситуацію у готелі "Дніпро": Це жесть, там чорна каса

Прем'єр-міністр Олексій Гончарук назвав "жестю" те, що відбувалося всередині готелю "Дніпро" на Європейській площі у Києві, який віддають під приватизацію.

Про це прем'єр сказав з трибуни парламенту під час звіту про робту уряду 21 лютого.

"У цьому році ми нарешті розблокувати велику приватизацію. Перший такий помітний об'єкт, який ми готуємо, готель "Дніпро" отут недалеко на Європейській площі.

Якщо комусь стане цікаво, що там відбувалося всередині – це жесть. Тобто чорна каса, у кращих традиціях. Можемо дати звіт, показати. Можемо сходити на екскурсію подивитися, що там насправді відбувалося.

Зараз ми готуємо нормальний конкурс, щоб уже з цієї весни туди зайшов нормальний приватний власник".

Гончарук розповів, що дуже важко порівняти будь-яке державне підприємство, коли прокуратура приходить і питає про рентабельність, і про все інше.

Прем'єр заявив, що очевидно, що потрібно передавати максимальну частину економіки ефективному приватному власнику, аби реальний прибуток держпідприємств не розходився по кишенях певних людей.

За словами Гончарука, до нового року держава передала під приватизацію понад 500 об'єктів, наразі ще 300 об'єктів готуються до передачі під приватизацію.

Гончарук звітує в Раді: аудит держави, анбандлінг, освіта та охорона здоров'я.

Рубрика:
Економіка

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: