fbpx
Сьогодні
10:20 20 Лют 2020

На Донеччині відбудеться форум можливостей для різних соціальних груп

У суботу, 29 лютого, у Слов'янську відбудеться Форум "Розмова на рівних" — панельні дискусії з пошуку можливостей. Мета — підвищення експертної спроможності місцевих громад, налагодження взаємодії між різними соціальними групами та побудова відкритого діалогу для подолання проблем.

Програма роботи форуму:

  • Переселенці: можливості та шляхи до нового життя (10:00-12:15)
  • Люди з інвалідністю: як зробити середовище без бар'єрів до самореалізації (12:45-14:30)
  • Щасливий старший вік: активності людей "кому за…" (12:45-14:30)
  • Ламаємо стереотипи та дивуємо: можливості для жінок (15:00-17:00)
  • Молодь: гайд по можливостям (15:00-17:00)

До участі в роботі форуму запрошені експерти, представники громадських організацій та місцевих ініціатив, бізнесу та всіх активних громадян.

За підсумками роботи форуму на базі інтернет-видання "Восточный вариант" буде створено онлайн-майданчик для фіксації дискусії з рекомендаціями та інструментами рішень на широку аудиторію та продовження обговорення в режимі "онлайн".

Захід відбудеться у Центральній міській бібліотеці міста Слов'янська за адресою: Соборна площа, 2-А. Початок реєстрації о 9:30.

Реєстрація участі у форумі за посиланням: https://forms.gle/KEMJgxm8Ti45nsAa8

Організатори забезпечують харчуванням та покривають транспортні витрати учасників (за наявності квитків на проїзд у межах тарифу "купе" чи "Інтерсіті" 2 клас, а також квитки на автобус. Якщо учасники мають намір скористатися для поїздки приватним транспортом, то відшкодування розраховується 10 літрів на 100 кілометрів, за умови наявності оригіналу фіскального чеку за пальне).

Подія у Facebook: https://www.facebook.com/events/677268289677473/

Проєкт реалізовується громадською організацією "Наш дім – Слов'янськ" та інтернет-виданням "Восточный вариант" за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: