fbpx
Сьогодні
10:41 19 Лют 2020

Разумков відкрив засідання Ради, розглядатимуть "земельні" поправки

Фото ReutersФото Reuters

Голова Верховної Ради Дмитро Разумков відкрив ранкове пленарне засідання парламенту у середу, 19 лютого.

У залі засідань зареєструвалися 283 народних депутати.

Згідно з порядком денним, цієї пленарної середи Рада має намір продовжити розгляд законопроєкту про ринок землі. Загалом під час підготовки його до другого читання профільний комітет отримав 4018 поправок і пропозицій від народних депутатів.

Окрім цього, порядком денним передбачається, що парламентарії розглянуть іще три законопроєкти, два з яких визначені Президентом як невідкладні.

Йдеться про проєкти №3003 "Про схвалення рішення Президента України про допуск підрозділів збройних сил інших держав на територію України у 2020 році для участі у багатонаціональних навчаннях" і №3015 "Про внесення змін до розділу VI "Прикінцеві та перехідні положення" закону "Про національну безпеку України" щодо набрання чинності положеннями стосовно головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу Збройних сил України, видів і окремих родів військ (сил)".

Також передбачається розгляд у другому читанні проєкту закону №2500 "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв'язку з прийняттям закону "Про запобігання корупції"".

Традиційно у середу депутати працюватимуть у пленарному режимі лише протягом ранкового засідання, що триватиме до 14:00. Решта дня відведена для роботи парламентаріїв у комітетах, фракціях і групах.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: