fbpx
Сьогодні
10:37 16 Лют 2020

На сайт Мюнхенської конференції повернули план "примирення України з РФ"

Фото: securityconference.org

На сайті Мюнхенської конференції з безпеки знову з'явився план "12 кроків до більшої безпеки в Україні та євроатлантичному регіоні".

Вперше документ був опублікований напередодні відкриття конференції в п'ятницю, проте незабаром після її початку зник з офіційного сайту. Тепер же, станом на вечір суботи, він знову доступний для перегляду і скачування, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Документ був підготовлений за участю організатора Мюнхенської конференції з безпеки Вольфганга Ішингера, експертами Європейської Мережі Лідерства, Російською Радою з міжнародної політики і Ініціативі з ядерної загрози.

Як повідомлялося, Міністерство закордонних справ України заявило, що тези, які містяться в цьому документі, не відповідають офіційній позиції України, назвало його "приватною ініціативою групи політиків і експертів, небайдужих до питань міжнародної безпеки та ситуації з безпеки в Україні".

Група американських дипломатів і експертів в заяві, опублікованій на сайті Atlantic Council, розкритикувала документ, заявила, що деякі його пункти повторюють меседжі Кремля.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: