fbpx
Сьогодні
13:02 14 Лют 2020

Зеленський має особисто розкрити подробиці візиту до Оману, - "Євросолідарність"

Президент Володимир Зеленський має особисто і негайно розкрити суспільству всі подробиці свого візиту до Оману.

Про це йдеться у заяві партії "Європейська солідарність", опублікованій у Facebook.

"Володимир Зеленський має негайно особисто розкрити українському суспільству всі подробиці свого таємного візиту до Оману… Щирої відповіді на запитання, які ростуть неначе сніжний ком, вимагають і українці, і наші міжнародні партнери, що особливо важливо напередодні візиту пана Зеленського на Мюнхенську безпекову конференцію", – йдеться у тексті заяви.

Як зазначається у зверненні, якщо інформація про візит до Оману і надалі "шифруватиметься", "Європейська солідарність" вимагатиме створення у Верховній Раді відповідної тимчасової слідчої комісії.

"Дуже сподіваємось на те, що Володимир Зеленський зможе аргументовано спростувати підозри в секретній зустрічі з довіреною особою очільника країни-агресора, багатолітнім головою ФСБ і секретарем російського Радбезу. І пояснити, на якій підставі вони користуються спільними чартерами", – зазначають у "Євросолідарності".

У політсилі додали, що громадяни України мають почути правду про візит до Оману і причини затримки із поверненням глави держави до України після збиття українського літака в Ірані.

"Лише погодинна деталізація майже добового зволікання із прибуттям до Києва могла би зняти цілу низку неприємних питань. Формат термінового відео у цій ситуації вважаємо прийнятним", – заявили у "Євросолідарності".

Нагадаємо, за даними програми "Схеми", секретар Ради безпеки Російської Федерації Микола Патрушев відвідував Оман в той час, коли там з робочим візитом перебував президент України Володимир Зеленський.

У Кремлі коротко прокоментували сюжет "Схем" про Зеленського і Патрушева.

Прес-секретар Зеленського Юлія Мендель написала, що президент ніколи не зустрічався з секретарем Радбезу Росії.

Новий голова ОП Єрмак теж прокоментував розслідування журналістів про візит Зеленського в Оман: Це все – неправда від початку і до кінця, і немає жодного об'єктивного твердження, яке могло б стати реальним, грунтовним предметом для обговорення.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: