fbpx
Сьогодні
14:09 14 Лют 2020

Мінінфраструктури зняло заборону на концесію порту "Херсон"

Міністерство інфраструктури домоглося скасування судової заборони на здійснення передачі морського порту "Херсон" в управління приватній компанії "Рисоїл Херсон", яка виграла відповідний конкурс.

Про це повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій.

Мінінфраструктури оскаржило заборону на проведення будь-яких дій щодо передачі порту "Херсон" у концесію у Шостому апеляційному суді Києва.

"Клопотання Міністерства суд задовольнив та скасував заходи забезпечення позову. Тож концесію ніхто і ніщо не зупинить", — повідомив Криклій.

Він додав, що в уряді мають намір захищати кожного інвестора в українську інфраструктурну галузь, зокрема і від несправедливих судових рішень.

4 лютого стало відомо, що концесію порту "Херсон" призупинили рішенням суду.

Як ми і обіцяли, Міністерство інфраструктури ініціювало перегляд рішення Шостого апеляційного суду м. Києва щодо зупинення дії наказу про затвердження результатів концесійного конкурсу та затвердження переможця концесійного конкурсу у порту Херсон. Клопотання Міністерства суд задовольнив та скасував заходи забезпечення позову. Тож концесію ніхто і ніщо не зупинить 🙂 ми захищатимемо кожного нашого інвестора та кожну концесію.

Posted by Vladyslav Kryklii on Friday, February 14, 2020

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: